Leave Your Message

3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil

Med vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, er vi dedikert til å tilby en omfattende one-stop-løsning for alle dine aluminiumsprofilbehov. Enten du trenger standardprodukter eller tilpassede løsninger, kan du stole på at vi leverer eksepsjonelle resultater som oppfyller dine spesifikke krav.

    Vi er en ledende produsent og leverandør av aluminiumsprofiler, med fokus på å tilby en one-stop-løsning for 3003 runde aluminiumsrør og andre aluminiumsprodukter. Med over 31 års erfaring innen aluminiumsekstrudering, har vi etablert et rykte for utmerket kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Våre toppmoderne fasiliteter og dyktige arbeidsstyrke gjør oss i stand til å møte de ulike behovene til våre kunder, og levere produkter som oppfyller de høyeste standarder for ytelse og pålitelighet.

    Produktbeskrivelse

    3003 Aluminium Round Tube er en kaldbearbeidet ekstrudert aluminiumsprofil som tilbyr eksepsjonell styrke, korrosjonsbestandighet og formbarhet. Det er en allsidig og kostnadseffektiv løsning for et bredt spekter av bruksområder i ulike bransjer.
    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 12dnt
    Det runde aluminiumsrøret 3003 er preget av utmerket sveisbarhet, moderat styrke og god korrosjonsbestandighet. Den er også kjent for sin glatte overflate, noe som gjør den egnet for både dekorative og strukturelle formål. Aluminiumsmaterialet er lett, noe som gjør det enkelt å håndtere og transportere, samtidig som det gir den nødvendige holdbarheten for langvarig bruk.3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 10ir83003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 11axm
    Det er mye brukt i produksjon av varmevekslere, klimaanlegg, bildeler og andre applikasjoner som krever en kombinasjon av styrke og formbarhet. Dens allsidighet gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk, noe som gjør den til et ideelt valg for arkitektoniske, konstruksjons- og industrielle applikasjoner.
    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 1lz93003 aluminium rundrør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 2x9n3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 8px9

    ca 3003 aluminiumslegering

    (1) Kjemisk sammensetning:3003 aluminium Aluminiumslegering består hovedsakelig av aluminium (AI) og et lite antall andre elementer, hvorav mangan (Mn) er hovedlegeringselementet, vanligvis ca. 1%6.
    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 4qjh
    Ulike nasjonale navn og karakterer:
    (1) USAs standard: I henhold til USAs standard er navnet på aluminiumslegering 3003 vanligvis ASTM B209, karakterer som 3003-H14, 3003-H16, hvor "H14 og" H16 "indikerer forskjellige hardhetstilstander.
    (2) Europeisk standard: I henhold til den europeiske standarden (EN) er utformingen av aluminiumslegering 3003 EN AW-3003.
    (3) Internasjonal standard: Den internasjonale organisasjonen for standardisering (1S0) vil kalle 3003 aluminiumslegering AlMn1Cu. 

    trekk

    Behandlingsfunksjoner:
    Lett å forme: 3003-legering er enkel å forme og bearbeide og er egnet for en rekke dype prosesser, strekking og bøyeprosesser.
    God sveisbarhet: 3003 legering viser god sveisbarhet og brukes ofte til fremstilling av tynnplatestrukturer.
    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 98tn

    Ytelsesegenskaper:
    God korrosjonsbestandighet: 3003 legering har god korrosjonsbestandighet og er egnet for fuktige miljøer og applikasjoner med svak kjemisk korrosjon.
    Strekkkapasitet: 3003 aluminiumslegering er egnet for strekking og forming, ofte brukt i produksjon av lagertanker, rør og karosseripaneler.

    Søknad

    3003 aluminiums runde rør er egnet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert, men ikke begrenset til:
    - Varmevekslere og kondensatorer
    - VVS-anlegg
    - Bilkomponenter
    - Strukturelle komponenter i konstruksjon
    - Dekorative lister og lister
    - Møbler og utstillingssystemer
    - Elektriske kabinetter
    - Og mer 

    Overflatebehandling

    For å møte de ulike behovene til kundene våre, kan 3003-aluminiumsrøret leveres med ulike overflatebehandlinger, inkludert anodisering, pulverlakkering og polering. Disse behandlingene forbedrer ikke bare utseendet til aluminiumsprofilen, men forbedrer også dens motstand mot slitasje, korrosjon og miljøfaktorer.
    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminium profil3z9

    One-Stop Aluminium løsning

    Hos Zhongchang Aluminium er vi stolte av å tilby en omfattende one-stop-løsning for 3003 Aluminium Round Tube og andre aluminiumsprofiler. Med 31 års erfaring innen aluminiumsekstrudering har vi ekspertisen og evnene til å tilby skreddersydde løsninger for å møte de spesifikke kravene til våre kunder. Fra design og prototyping til ekstrudering og etterbehandling, er vi forpliktet til å levere høykvalitetsprodukter og eksepsjonell service.

    One Stop 3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminium Profilex9s

    Med vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, er vi dedikert til å tilby en omfattende one-stop-løsning for alle dine aluminiumsprofilbehov. Enten du trenger standardprodukter eller tilpassede løsninger, kan du stole på at vi leverer eksepsjonelle resultater som oppfyller dine spesifikke krav.

    3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil 3lf5

    Grunnleggende informasjon

    Produktnavn 3003 aluminium runde rør kaldarbeidende ekstrudert aluminiumsprofil
    Produktutvalg aluminiumsprofiler for aluminiumsrør, aluminiumsrør, kaldarbeidende aluminiumsekstruderingsprofiler, etc.
    Egnede systemtyper varmevekslere, klimaanlegg, bildeler og andre applikasjoner som krever en kombinasjon av styrke og formbarhet
    Overflatebehandling møllebehandlet, anodisert, trekorn, kraftbelegg, sandblåsing, elektroforese, børstet, polering, etc.
    CNC dyp prosessering skjæring, boring, maskinering, stansing, bøying, banking, etc
    Sertifiseringer CE, ISO, SGS, TUV, ROHS
    Prøver gratis prøve. 1-3 dager levert til deg.
    MOQ 500 kg for hver profil
    Leveringstid Muggutvikling og prøvekonformasjon er 12-15 dager, deretter er produksjonsvarigheten 15-25 dager etter mottak av innskudd fra kjøper.
    Betalingsbetingelser 30% innskudd før produksjon, og balanse før forsendelse.
    Havn Shenzhen, Guangzhou

    VIDEO